Distributie

  • Home
  • /
  • Diensten
  • /
  • Distributie

 

Met ons warehouse, ons wagenpark en onze ervaren medewerkers zijn wij de ideale distributiepartner om u te ondersteunen in de regio Groot-Amsterdam, als ook daarbuiten. Wij hebben voor alle distributie uitdagingen een passende oplossing in huis.

 

Stadsdistributie

In steeds grotere mate vinden economische activiteiten plaats in de binnenstad en andere stedelijke gebieden. Stadslogistiek is essentieel voor ondernemers en bewoners in de stad, maar heeft vaak een negatieve invloed op de leefbaarheid. Met onze logistieke kennen en ons wagenpark zijn wij in staat om uw goederenstromen vanuit onze logisiteke hub op efficiente wijze tot bij de eindgebruiker te verzorgen. De juiste regie van een goederenstroom met stadslogistiek resulteerd in toename van efficientie, flexibiliteit en CO2-reductie en een betere klantervaring.

 

B2C

Een goede klantervaring is goud waard. U verkoopt tenslote niet alleen een produkt, maar ook de bijbehorende ervaring. Door onze jarenlange ervaring met B2C leveringen weten wij precies hoe wij de klant van dienst moeten zijn. Onze betrokken professionals leveren de order tot aan de deur of zelfs tot in de woonkamer. Uitgepakt, gemonteerd en klaar voor gebruik. Op deze wijze helpen wij de klantervaring eenvoudig en met persoonlijke zorg te laten verlopen. Wij zijn er voor uw klanten.

 

B2B

Bij ons is uw B2B distributie in goede handen. Met onze ervaring vormen wij de basis voor de distributieoplossing van onze relaties. Flexibiliteit, vakkundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vanaf de aanlevering van de goederen tot aan de uitlevering houden wij de controle strak in handen. Bevindt het losadres zich op een bedrijventerrein of in de binnenstad? Ons wagenpark en dat van onze logistieke partners kan zich hier moeiteloos aan aanpassen.


Als u wil weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van distributie, neem dan contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?