Meubelmontage

  • Home
  • /
  • Diensten
  • /
  • Meubelmontage

 

Het monteren van meubilair is vakwerk. Al jaren zijn wij partner van diverse fabrikanten en dealers in het meubelsegment. We hebben ruime ervaring met de meubellijnen van de voornaamste meubelproducenten, zowel in het B2B als het B2C segment.

 

Expertise

Met onze ervaring en expertise verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de montage en installatie van alle professionele merken, zowel voor de kantoor- als de particuliere markt. Onze monteurs worden in nauwe samenwerking met meubelproducten opgeleid in de montage en installatie van de meest uitéénlopene meubellijnen. Tevens hebben wij diverse specialisten in dienst.

 

Proces

Het te monteren meubilair kan bij ons warehouse worden aangeleverd, waarna wij de order wanneer deze compleet is zullen uitleveren en uitvoeren. Op locatie zullen wij ervoor zorgen dat montage en installatie correct en netjes zal verlopen.Afhankelijk van het project kan er ook voor gekozen worden om het meubilair bij ons in het warehouse te laten voormonteren.

 

Oplevering

Tevens zorgen wij na afloop dat de locatie weer netjes wordt opgeleverd en zullen wij de verpakkingsmaterialen afvoeren en scheiden voor recycling.


Als u wil weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van meubelmontage, neem dan contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

WILT U WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?