Uitzending How It's Done
11
Sep

Uitzending How It's Done

Begin deze zomer werden wij benaderd om in het televisieprogramma "How It's Done" ons verhaal te vertellen. Wij hebben hier volmondig ja op gezegd om onze passie op deze manier bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

"How It's Done" is een informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van bedrijven en organisaties. In het programma wat wordt uitgezonden bij RTL Z zijn inspirirende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren te zien. De kijker wordt meegenomen in de verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen bij de vele branches in de ondernemerswereld.

Afgelopen juli hebben bij ons de opnames plaatsgevonden en hierbij werd onze Talitha geinterviewd over het reilen en zeilen van ons bedrijf. Op zaterdag 11 september werd het item wat aan ons bedrijf is gewijd uitgezonden bij RTL Z en op 13 en 16 september werd de herhaling uitgezonden.

Met deze uitzending willen wij onze veelzijdigheid, kennis, ervaring, expertise en nooit aflatende frive onder het voetlicht brengen. Heb je ons gemist en ben je benieuwd naar de uitzending? Neem dan snel een kijkje...