Projectverhuizingen

  • Home
  • /
  • Diensten
  • /
  • Projectverhuizingen

 

Zoekt u een specialist voor de verzorging van uw zakelijke verhuizing? Dan bent u bij M.G. Facility aan het juiste adres. Wij verzorgen de projectmatige uitvoering van verhuizingen van kantoren en bedrijven. Onze projectleiders zorgen voor een vlekkeloos verloop, van voorbereiding tot nazorg. In nauw overleg met de opdrachtgever zorgen we ervoor dat uw organisatie zo min mogelijk hinder ondervindt en weer zo snel mogelijk operationeel is.

 

Vlekkeloze overgang

Bij een snelle en vlekkeloze overgang van een bestaande naar een nieuwe huisvesting dan is organistie en planning van groot belang. In de loop der jaren hebben wij alle aandachtspunten en valkuilen van projectverhuizingen de revue zien passeren.

 

Gestructureerde uitvoering

Alle verhuizingen beginnen met een inventarisatie en het bespreken van persoonlijke wensen van de opdrachtgever. Van hieruit onstaat er een verhuisplanning, waarbij u verzekerd bent van een gestructureerde en zorgeloze uitvoering van overgang. Gaat u van meerdere locaties naar één nieuwe locatie of juist andersom? Dienen onze werkzaamheden tijdens avond, weekend of vakantie plats te vinden? Alles is mogelijk.

 

Nazorg

Ook de nazorg kunnen wij voor u faciliteren. Zo is het te aan te raden om aansluitend aan de verhuizing direct het kabelmanagement te regelen.

 

Als u wil weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van projectverhuizingen, neem dan contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

WILT U WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?