X

Rodeca

In opdracht van Rodeca Systems ondersteunen wij middels inzet van monteurs bij de montage en installatie van speciaal vervaardigde isolerende lichtdoorlatende constructies.

 

Rodeca in Bleiswijk

   

 

 Rodeca in Gorinchem

   

 

Diensten

Wij hebben jaren ervaring met

You must set at least a module in the position services

Klanten

Een overzicht van enkele tevreden klanten

Yesterday I recieved my Hay sofa from your company. I just want to say: thank you! The correspondence was always good and very friendly! (even when I was a bit pushing...) And also a thank you to the guys who delivered the sofa! They managed to bring it into our apartment with all the difficult circumstances! Great job guys! Keep on working like that!

Joanna North, Klant HAY
 

Bedankt voor de snelle en goede service. Jullie mogen echt trots zijn op jullie gedreven collega's.

Vera, Officemanager
 

De extra helpende hand in de vorm van een handyman was echt geweldig. Hierdoor is de interne overlast en onrust na onze verhuizing tot een absoluut minimum beperkt gebleven.

Jan Bloem, Facilitair Manager
 

Social Return

Sociaal ondernemen

Social return afspraken hebben als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt als onderdeel bij aanbestedingen verplicht gesteld.

Bent u op zoek naar een partij die u ondersteunt in SR verplichting? Wij bieden u de mogelijkheid mee te doen aan sociaal ondernemen en te ontlasten in de totale Social Return verplichting. Met onze kennis op het gebied van.....

Wij zijn een project gestart waarbij wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, n.a.v. de vraag van de markt (werkgevers) en zo invulling geven aan de social return vraagstukken van diverse organisaties. Wij doen dit aansluitend aan onze eigen dienstverlening, om zo een samenwerking te creëren in het begeleiden van deze medewerkers.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een uitgebreid (intern)opleidingsprogramma. We hebben een duurzaam samenwerkingsverband met de gemeente Amsterdam en zijn zo verzekerd van instroom van de juiste mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze uitgebreide voorselectie en interne begeleiding hebben wij een zeer lage uitval en kunnen wij u faciliteren in de juiste medewerkers voor uw social return.

Meer informatie

Profiel

Wie zijn we en waar komen we vandaan

  • About, first image
  • About,second image
  • About, third image

M.G. Facility heeft vanaf de startdatum duidelijk gekozen voor de specialisatie meubelmontage. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en met gepaste trots kan gezegd worden dat M.G. Facility tot één van de grootste dienstverleners in Nederland behoord.

Wij werken nauw samen met de meubelproducenten en gezamenlijk wordt het personeel getraind in het monteren van de meest uitéénlopende meubellijnen. Ook nu er veel op werkplek niveau verandert, denk bijvoorbeeld aan elektrisch verstelbare bureaus en de ARBO-norm. Onze VCA-gecertificeerde monteurs worden zowel intern als extern door de meubelleveranciers getraind en op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Vanuit onze relaties kwamen steeds meer vragen met betrekking tot andere vaardigheden. Om die reden hebben wij onze dienstenportfolio verbreed om onze relaties nog meer en beter te kunnen ontzorgen.

VCA**

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aanemers

Dienstverlenende bedrijven moeten in Nederland voldoen aan strenge veiligheidseisen. Dit geldt dus ook voor ons. Om deze reden voldoen wij aan het in Nederlands meeste geaccepteerde veiligheidszorgsysteem: VCA. Deze certificering betekent dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen verrichten in uw pand en op uw terrein.

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, maar het is veel meer dan dat. VCA is een compleet en uitgebreid programma waarmee wij objectief en structureel door een externe partij worden getoetst en gecertificeerd. Dit betekent dat wij u als opdrachtgever garanties bieden voor de risicobeheersing bij de uitvoering van onze werkzaamheden.

Download certificaat "VCA**" (pdf)

 

Ons team

Maak kennis met ons team

Renco

Planner

Sandra

Planner

Talitha

Office Manager

Stefanie

Project Planner

Dennis

Project Manager

Edgar

Online & Project Manager / Privacy Officer

Michael

Warehouse Manager

Clayd

Warehouse

MVO

People Planet Profit

MVO is gebaseerd op People, Planet en Profit. Wanneer deze drie P's positief worden benaderd kunnen we spreken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een betere wereld begint bij onszelf en met de ondertekening van het manifest van MVO Nederland hebben wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omarmd en opgenomen in de normen en waarden van ons bedrijf. Dit is ook direct terug te zien in onze activiteiten, processen en de partijen en leveranciers waarme wij nauw samenwerken.

Meer informatie

Contact

Waar zitten we en hoe zijn we te bereiken

Neem contact met ons op

Programmeurstraat 6
1033MT Amsterdam

Planning
Telefoon: 020 - 630 48 60
Fax: 020 - 630 48 65
planning@mgfacility.nl

Magazijn
Telefoon: 020 - 630 48 67
Fax: 020 - 630 48 65
magazijn@mgfacility.nl

IBAN: NL45RABO0314080201
BIC: RABONL2U
KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01