Nieuws

 • Uitzending How It's Done
  11
  SEP

  Uitzending How It's Done

  Begin deze zomer werden wij benaderd om in het televisieprogramma "How It's Done" ons verhaal te vertellen. Wij hebben hier volmondig ja op gezegd om onze passie op deze manier bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

  "How It's Done" is een informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van bedrijven en organisaties. In het programma wat wordt uitgezonden bij RTL Z zijn inspirirende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren te zien. De kijker wordt meegenomen in de verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen bij de vele branches in de ondernemerswereld.

  Afgelopen juli hebben bij ons de opnames plaatsgevonden en hierbij werd onze Talitha geinterviewd over het reilen en zeilen van ons bedrijf. Op zaterdag 11 september werd het item wat aan ons bedrijf is gewijd uitgezonden bij RTL Z en op 13 en 16 september werd de herhaling uitgezonden.

  Met deze uitzending willen wij onze veelzijdigheid, kennis, ervaring, expertise en nooit aflatende frive onder het voetlicht brengen. Heb je ons gemist en ben je benieuwd naar de uitzending? Neem dan snel een kijkje...

 • VCA
  18
  AUG

  VCA

  Daar we veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel hebben, zijn alle gereedschappen weer gekeurd en hebben we de VCA audit weer met succes doorlopen. Hiermee is onze VCA bedrijfscertificering weer op orde en kunnen wij weer op veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden verrichten voor en bij onze klanten.

 • Swanenburg
  12
  JUL

  Swanenburg

  Eind 2019 en begin 2020 zijn er opnames door een filmcrew in ons warehouse gemaakt. Dit was voor een nieuwe Nederlandse dramaserie genaamd Swanenburg. Naast ons warehouse schittert onze eigen Clayd ook nog eens in een figurantenrol.

  In welke aflevering de opnames precies te zien zijn is ons niet bekend, maar Swanenburg is te zien vanaf maandag 19 juli van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

 • Opnames How It's Done
  05
  JUL

  Opnames How It's Done

  Vandaag hebben bij ons de opnames plaatsgevonden voor het RTL Z programma How It's Done. Op 11 september zal het item waarin onze Talitha wordt geinterviewd en wat aan ons bedrijf is gewijd tussen 16.30 uur en 17.00 uur worden uitgezonden bij RTL Z.

 • Nieuwe bestickering auto's
  02
  JUL

  Nieuwe bestickering auto's

  Vandaag is de eerste van onze bakwagens door onze buren van IMAGO Print Sign Display voorzien van bestickering in onze nieuwe huisstijl.

 • Nieuwe huisstijl
  15
  JUN

  Nieuwe huisstijl

  Vandaag zijn de eerste tekenen zichtbaar van onze nieuwe huisstijl en branding. Ons nieuwe logo is vanaf nu te zien op bijna ons gehele wagenpark.